Phyto SawPalmetto

Saw palmetto

100 kapsula
SAW PALMETTO kapsule sadrže koncentrat ploda palmete, male palme prirodno rasprostranjene na Floridi. Indijanci su je oduvijek koristili za tegobe vezane za prostatu, impotenciju i neplodnost.
Mnoga klinička istraživanja dokazala su djelotvornost ove biljke u liječenju benignog povećanja prostate, veoma čestog u muškaraca starije dobi. Studija D. Bacha utvrdila je smanjenje učestalosti noćnog mokrenja u 73% ispitivanih muškaraca, a istraživači sa Harvarda su 1998. potvrdili učinkovitost SAW PALMETTO.
Iako je samo povećanje prostate dobroćudno, tegobe nastaju zbog djelomičnog ili potpunog zatvaranja mokraćnog kanala i očituju se kao otežano, često i nepotpuno mokrenje. Blokada uretre i zaostali urin predstavlja daljnju opasnost za bubrege i pogoduju razvoju infekcija.

Napomena:Pri pojavi poteškoća s mokrenjem treba obavezno posjetiti urologa kako bi se isključilo moguće maligno oboljenje. SAW PALMETTO kapsule se preporučuju muškarcima kojima je dijagnosticirano benigno (dobroćudno) povećanje prostate i kod povremenih manjih tegoba s prostatom. Pozitivne rezultate treba očekivati nakon 4-6 tjedana terapije. Najbolje je SAW PALMETTO kapsule uzimati kontinuirano.

Način uporabe: Uzeti 3 puta dnevno 1-2 kapsule.

Pakiranje: 100 kapsula à 350 mg čistog ekstrakta (12:1) palmete.
blog comments powered by Disqus