Phyto Gluco

Glucosamine

100 kapsula
Iznimka među PHYTOCAPS biljnim kapsulama, GLUCOSAMINE PHYTOCAPS sadrži 750 mg glukozamin sulfata dobivenog iz hitinskog omotača morskih školjkaša, bez ikakvih dodataka, konzervansa ili boja.
Glukozamin je sastavni dio ljudskog tkiva, posebice hrskavice, kostiju, vezivnih tkiva i ligamenata. Molekule glukozamina sintetiziraju se u tijelu i obnavljaju hrskavicu u zglobovima i ostalim tkivima. Na žalost, stvaranje glukozamina smanjuje se s godinama, tako da je kod starijih osoba znatno reducirana sposobnost regeneracije zglobova. Uzimanjem GLUCOSAMINE kapsula nadoknadit će se nedostatak glukozamina u organizmu.
GLUCOSAMINE kapsule usporavaju trošenje hrskavice i potiču regeneraciju zglobova.
GLUCOSAMINE kapsule se preporučuju starijim osobama, osobama s degenerativnim promjenama zglobova i osobama s povredama i upalama zglobova, ligamenata, tetiva i veznog tkiva te se stoga posebno preporučuju sportašima.
Istraživanja su pokazala da GLUCOSAMINE kapsule treba uzimati kroz dulje vremensko razdoblje, po mogućnosti, kontinuirano ili terapiju ponavljati u razmacima. Organizmu treba vremena da obnovi hrskavičnu masu, tako da će povećana pokretljivost zglobova i smanjenje boli uslijediti već nakon 3-4 sedmice.

Način uporabe: Uzeti 2 puta dnevno 1 kapsulu nakon obroka.

Pakiranje: 90 kapsula à 750 mg glukozamin sulfata iz hitinskih omotača morskih školjkaša.
blog comments powered by Disqus